Steun de voedselbanken

Linkbuilding en gelijk een goed doel steunen?

Linkbuilding is belangrijk, dat weten we allemaal, maar voedsel ook en dat is helaas niet voor iedereen betaalbaar. Laten we die 2 eens combineren: linkbuilding voor voedselbanken. Jij een link naar jouw website, de voedselbanken een donatie. Dit is hoe het werkt.

Wat is linkbuilding en waarom is het belangrijk?

Kort gezegd is linkbuilding het proces van het verkrijgen van links van andere websites naar jouw website. Dit kan helpen om je website hoger te laten ranken in zoekmachines zoals Google, omdat zoekmachines de relevantie van een website bepalen aan de hand van het aantal links dat ernaar verwijst. Daarom is linkbuilding belangrijk voor elke website.

Linkbuilden voor de voedselbank

Hoe kun je helpen met linkbuilding voor voedselbanken? Nou, je kunt een donatie doen via steundevoedselbanken.nl aan de voedselbanken en in ruil daarvoor wordt jouw link op de website geplaatst. Op deze manier help je niet alleen de voedselbanken, maar ook je eigen website. Het plaatsen van links op andere websites is namelijk een belangrijke factor bij het verbeteren van de zoekmachineoptimalisatie van je eigen website.

Kan je niet doneren, maar wil je wel helpen?

Kan je niet doneren dan kun je alsnog helpen. Je kunt ook een link naar www.steundevoedselbanken.nl op jouw eigen website plaatsen. Op deze manier kunnen jouw bezoekers gemakkelijk doneren en wordt die website sterker, waardoor het voor anderen interessanter wordt om een link te plaatsen. Zo helpen we elkaar en maken we de wereld een beetje beter.

Dus, wil je helpen met linkbuilding voor voedselbanken, overweeg dan om een donatie te doen en jouw link op de website te laten plaatsen. En/of plaats een link naar www.steundevoedselbanken.nl op jouw eigen website. Op deze manier kunnen we samenwerken om voedselbanken te steunen en degenen te helpen die het hard nodig hebben.

Bedankt voor het lezen en laten we samenwerken om een positief verschil te maken!


Geplaatst

in

,

door

Tags: