Diensten

Bij SLDVNTS geloven we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan diensten aan, zodat we altijd aan jouw specifieke wensen kunnen voldoen. Ontdek wat we doen.


Dit is wat we doen:

Planning

 • Consultatie & Strategie: Samenwerken om jouw visie te definiëren en een plan op maat te maken voor een onvergetelijk evenement.
 • Locatieselectie: Met onze kennis van toplocaties zorgen we voor de perfecte setting voor jouw evenement.
 • Budgetbeheer: Transparantie en efficiëntie om het beste uit jouw budget te halen zonder compromissen.

Uitvoering

 • Evenementencoördinatie: Zorgeloze uitvoering van start tot finish, met aandacht voor elk detail.
 • Artiesten & Talent Booking: Ons netwerk biedt toegang tot topartiesten en sprekers, passend bij de sfeer van jouw evenement.
 • Logistiek Beheer: Van transport tot opzet en afbraak, alles soepel en volgens plan.

Technologie

 • Audiovisuele Ondersteuning: Geavanceerde technologie om jouw boodschap helder en krachtig over te brengen.
 • Livestreaming & Digitale Evenementen: Breng jouw evenement online met onze hoogwaardige streaming services.
 • Interactieve Tools: Van stemsystemen tot augmented reality, betrek je publiek op innovatieve manieren.

Specialiteiten in Licht & Geluid

 • Lichtontwerp: Maak een visueel spektakel met op maat gemaakte lichtshows die sfeer en emotie versterken.
 • Geluidsengineering: Kristalhelder geluid dat elk woord, elke noot en elke beat tot zijn recht laat komen.
 • Special Effects: Vuurwerk, rookmachines en meer om jouw evenement die extra vonk te geven.

Dit is wat we aanbieden:

Beursstand ontwerp

Een eerste indruk is alles, vooral op een beurs waar je concurreert om aandacht. Bij SLDVNTS creëren we standontwerpen die niet alleen innovatief en aantrekkelijk zijn, maar ook de kernwaarden en het karakter van jouw merk perfect overbrengen. Van het initiële concept tot de uiteindelijke realisatie, we zorgen voor een stand die een blijvende indruk maakt.

Conferenties

Het organiseren van een conferentie vraagt om gedetailleerde planning en uitvoering. Onze expertise zorgt voor vlekkeloze logistiek, hoogwaardige technologie en een programma dat zowel inspireert als informeert. Of het nu gaat om een lokaal symposium of een internationale top, met SLDVNTS aan je zijde ben je verzekerd van een succesvol evenement.

Hybride evenementen

Hybride evenementen bieden een unieke kans om zowel fysiek als digitaal publiek te bereiken. We combineren het beste van beide werelden, zodat je maximale engagement en bereik kunt behalen. Van livestreaming tot interactieve online sessies, een naadloze integratie tussen offline en online.

Merk activaties

Een merk wordt pas echt levendig door ervaring. Onze merkactivaties zijn ontworpen om emoties op te roepen, interacties te bevorderen en je doelgroep te binden aan je merk. Of het nu gaat om een productlancering, een beursstand of een immersive pop-up ervaring, met SLDVNTS maak je van jouw merk een ware belevenis voor je publiek.

Netwerkevenementen

Succesvol netwerken draait om de juiste omgeving en sfeer. Wij creëren evenementen die zijn ontworpen om interactie en verbinding te stimuleren. Met aandacht voor elke detail, van de locatieselectie tot de catering, zorgen wij voor een ambiance waarin relaties kunnen bloeien.

Personeelsfeesten

Een team dat samen viert, werkt beter samen. Onze personeelsfeesten zijn meer dan alleen een feest; ze zijn een uiting van waardering, een boost voor de teamgeest en een kans om successen te vieren. Of je nu gaat voor een galadiner of een informele borrel, met SLDVNTS wordt het een onvergetelijke ervaring.


Wanneer je voor SLDVNTS kiest, kies je voor expertise, innovatie en een toewijding aan uitmuntendheid. Laten we samenwerken en jouw volgende evenement tot een meesterwerk maken.