Over SLDVNTS

Onze geschiedenis

SLDVNTS is ontstaan uit een passie voor het creëren van magische momenten. Opgericht in 2009, begonnen we als een klein team van creatievelingen met een droom: de wereld van zakelijke evenementen transformeren. Door de jaren heen hebben we baanbrekende evenementen gecreëerd die de grenzen van verbeelding en technologie verlegden, en daarmee hebben we een standaard gezet in de industrie.


Missie & visie

Missie: Bij SLDVNTS streven we ernaar om elke klant een unieke, op maat gemaakte ervaring te bieden. We geloven dat een evenement meer is dan alleen een bijeenkomst; het is een kans om een blijvende indruk achter te laten.

Visie: We dromen van een wereld waar elk evenement een verhaal vertelt, een echo heeft die lang nadat de lichten zijn gedoofd blijft resoneren. Door innovatie en creativiteit voorop te stellen, willen we de toekomst van evenementenplanning herdefiniëren.

Anna

Anna Bonasera – Oprichter & Creatief Directeur

Met meer dan een decennium aan ervaring in de evenementenbranche, is Anna’s visie de drijvende kracht achter SLDVNTS. Haar vermogen om groots te dromen en deze dromen tot leven te brengen is wat ons onderscheidt.

Priya Pereira – Klantrelaties & Partnerships

Priya’s toewijding aan onze klanten en partners is wat SLDVNTS tot een geliefd en betrouwbaar bureau maakt in de industrie.

Jack Doorgeest – Marketing & Communicatie Specialist

Jacks creatieve benadering van branding en communicatie heeft SLDVNTS geholpen om een prominente plek in de markt te verkrijgen. Hij is het brein achter onze meeslepende campagnes en zorgt ervoor dat ons verhaal op de juiste manier wordt verteld.

Zara Lubarsky – Evenementencoördinator

De organisatorische talenten van Zara zijn ongeëvenaard. Of het nu gaat om een intieme zakelijke bijeenkomst of een grootschalig galadiner, zij zorgt ervoor dat elk aspect van een evenement naadloos en vlekkeloos verloopt.

Lucas Verhoef – Technologie & Innovatie Lead

In een snel veranderende wereld van technologische ontwikkelingen is Lucas onze voorhoede. Van de nieuwste lichttechnieken tot baanbrekende geluidssystemen, hij zorgt ervoor dat SLDVNTS altijd voorop loopt in de industrie.

Sofia Gómez – Artiesten & Talent Management

Sofia heeft een indrukwekkend netwerk binnen de entertainmentindustrie. Haar flair voor het matchen van het juiste talent met het juiste evenement zorgt keer op keer voor gedenkwaardige optredens en presentaties.

Wat klanten zeggen

een recensie zegt meer dan 1000 beloftes

“Het team van SLDVNTS heeft onze jaarlijkse conferentie veranderd in een spectaculaire ervaring”

Jos B., Event Manager

ViaVerve